LivingRoom.jpg

ST VITH

Belgium

ST VITH PROJECT

Scope: Ana Popovici Design Studio has been approached by a lovely couple in Belgium to help them design their new house. 

 

The concept has been created having in mind the character of the house, revealing a minimalist design but at the same time to express warmth and vibrancy.

 

The space has been configured to highlight the multiple number of windows, that allow an ample amount of natural light in.

 

Key features include subtle accent lights that highlight the linen texture of the curtains. 

 

As you enter the room, the eye is drawn by the intriguing art pieces in the room. 

 

Designing this house, our aim was to create a harmonious and balanced space, defined by the naturalness of the materials & textures used throughout.

February 2021 

  • Mail Grey icon-01
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
©2020 by Ana Popovici Design Studio. All rights reserved.